Germaine de Capuccini Anti-Aging

Geniet van een zalige gelaatsverzorging met de kwalitatieve producten van Germaine de Capuccini. Deze huidverbeterende verzorgingen op basis van natuurlijke ingrediënten zijn dermatologisch getest. Ontdek de verschillende lijnen aangepast aan uw noden en voel je als herboren.

Onze producten zijn niet getest op dieren en zijn allemaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Laat je verwennen door onze Germaine de Capuccini schoonheidsspecialistes en geef je huid de aandacht die ze verdient.

Excel Therapy O² City Proof

De intelligente verzorging voor je huid. Een behandeling gebaseerd op de werking van 2 kernelementen, Cytokinen en zuurstof, die zich aanpast aan de behoeften van ons huidige levenstempo. City Proof Intensief Oxygenerend Programma Anti-Pollutie is de therapie van de nieuwe generatie. De formule bevat een specifieke barrière om de gevolgen te bestrijden die worden gegenereerd door de stad. Een ware zuurstofboost en preventieve anti-aging verzorging voor uw gelaat.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Timexpert Vit C+ A.G.E

Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek: anti-oxidant, regenereert collageen, klaart de huid op, evenwicht herstellend. Germaine de Capuccini gaat nog een stap verder. Op basis van nieuw onderzoek naar huidveroudering combineert Germaine de Cappucini de krachtige werking van Vitamine C met het Ume-extract die het glycatieproces afremt. De huid krijgt opnieuw een jeugdig aanzien, ze straalt en ziet er glad en vitaal uit. Ideaal voor de doffe, vermoeide en futloze huid.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar

Timexpert Rides

Corrigerende anti-rimpelverzorging met een drievoudige werking, natuurlijk botoxeffect. Vervaagt expressielijntjes, vult rimpels op en maakt het huidoppervlak glad. Verhoogt de stevigheid en dichtheid van de huid, waardoor huidveroudering kan voorkomen worden. Pro-Collagestine verbetert de architectuur en stevigheid van de huid. Verhoogt de productie van collageen en elastieke om het opvullend vermogen van de huid te bevorderen. Het Micro-Dermoxine Complex neutraliseert de effecten van micro-spanningen in de huid die het gevolg zijn van onze dagelijkse gelaatsuitdrukkingen en vult op natuurlijke wijze lijnen en rimpels op. De Soja-eiwitten versterken het natuurlijke vermogen van de huid om rimpels te herstellen.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Timexpert Rides Oogverzorging

De huid rond de ogen vraagt een specifieke delicate aanpak. Deze behandeling is een ideale aanvulling bij elke gelaatsverzorging. Het maakt rimpels glad, verstevigt de huid, geeft een jongere oogopslag, verwijdert imperfecties, vult expressielijntjes op, anti-wallen en anti-kringen.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 30 jaar

Timexpert Lift(IN)

Deze cosmetische lifting is geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 35 jaar

Timexpert SRNS

Een professionele anti-aging lijn die veroudering op een revolutionaire manier bestrijdt en het anti-stress vermogen van de huid 24 uur per dag actief houdt. Een nieuwe aanpak om huidveroudering af te remmen. Ideaal voor de vermoeide en verzwakte huid. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 30 jaar

Timexpert White

Geavanceerde technologie voor de behandeling van vlekjes en hyperpigmentatie. Voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine. Vermindert de verschijning van donkere vlekken en reguleert het pigmentatieproces.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar

Discovery Luxury Treatment

Weet jij niet welke gelaatsverzorging te kiezen? Of wens je een verzorging die perfect aansluit bij jouw huid(problemen)?

Boek dan onze Discovery Luxury Treatment. Tijdens deze behandeling voeren we een huidanalyse uit met het huidanalysetoestel zodat we weten wat jouw huid nodig heeft. Op deze manier kunnen we een behandelplan op maat maken. Aansluitend verwennen we jou met de aangepaste verzorging.

De Discovery Luxury Treatment is een gelaatsverzorging waarbij we een level hoger werken. We maken dan gebruik van de Germaine de Capuccini Timexpert verzorgingen. Deze anti-aging verzorgingen spelen perfect in op jouw specifiek huidprobleem en geven prachtige resultaten: rimpeltjes & fijne lijntjes, pigmentvlekken, zuurstofbehandeling, lifting, vitamine C, ... . Afhankelijk van wat er uit de huidanalyse komt, kiezen we samen met jou voor de passende behandeling.

 • Excel Therapy O2 City Proof

  €75,00
  Preventieve anti-agingtherapie. De huid krijgt een ware zuurstofboost.
 • Timexpert Vit C+ A.G.E.

  €75,00
  Vitamine C voor de doffe huid
 • Timexpert Rides

  €75,00
  Lijntjes en rimpels opvullen.
 • Timexpert Rides Oogverzorging

  €30,00
  In combinatie met een andere verzorging slechts €20,00
 • Timexpert Lift(IN)

  €75,00
  Cosmetische lifting opnieuw uitgevonden.
 • Timexpert White

  €75,00
  Donkere vlekken en pigmentatie.
 • Discovery Luxury Treatment

  €85,00
  Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Timexpert gelaatsverzorging
TOP