Germaine de Capuccini Anti-Aging

Geniet van een zalige gelaatsverzorging met de kwalitatieve producten van Germaine de Capuccini. Deze huidverbeterende verzorgingen op basis van natuurlijke ingrediënten zijn dermatologisch getest. Ontdek de verschillende lijnen aangepast aan uw noden en voel je als herboren.

Naast de klassieke verzorgingen bieden wij jou ook medisch-esthetische verzorgingen aan. Onze beautybar is uitgerust met professionele apparatuur zoals de Dermalux LED, Aquarenew Hydrabrasie toestel, Dermapen microneedling, Carbon Peeling lasertoestel, DTI-toestel en een huidanalysetoestel. Op deze manier kunnen wij een professionele, kwalitatieve en huidverbeterende aanpak garanderen.

Onze producten zijn niet getest op dieren en zijn allemaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Laat je verwennen en geef je huid de aandacht die ze verdient.

Excel Therapy O² City Proof

Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering door het afweersysteem te activeren en de celfuncties te herstellen. Onze huid staat bloot aan vervuiling, UV-stralen, blue-light, stress, slaapgebrek, ... . Zij zijn de oorzaak van een doffe huid die niet stevig en vitaal is en niet straalt. De huid krijgt dankzij de verzorging een ware zuurstofboost.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar

Aanbevolen voor: de huid die een gebrek aan zuurstof heeft en gestresseerd is, tijdens de zwangerschap, de huid die dagelijks veelvuldig wordt blootgesteld aan blue-light zoals computerschermen, tv, gsm, ... .

Timexpert Vit C+ A.G.E

Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek: anti-oxidant, regenereert collageen, klaart de huid op, evenwicht herstellend. Germaine de Capuccini gaat nog een stap verder. Op basis van nieuw onderzoek naar huidveroudering combineert Germaine de Cappucini de krachtige werking van Vitamine C met het Ume-extract die het glycatieproces afremt. De huid krijgt opnieuw een jeugdig aanzien, ze straalt en ziet er glad en vitaal uit.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar

Aanbevolen voor: grauwe doffe huid, vermoeide en futloze huid, gedehydrateerde huid zonder celvitaliteit, slapende huid. 

Timexpert Rides

Deze behandeling is de anti-rimpelexpert en focust op het verminderen van de dynamische en statische rimpels. Regenererende werking: de huid herstelt haar vermogen zichzelf te verdedigen tegen het ontstaan van nieuwe rimpels. Ook een ideale aanvulling voor mensen met botox injecties om de effecten te verlengen.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 30 jaar

Aanbevolen voor: de huid die expressielijntjes en rimpels vertoont.

Timexpert Rides Oogverzorging

De huid rond de ogen vraagt een specifieke delicate aanpak. Deze behandeling is een ideale aanvulling bij elke gelaatsverzorging. Het maakt rimpels glad, verstevigt de huid, geeft een jongere oogopslag, verwijdert imperfecties, vult expressielijntjes op, anti-wallen en anti-kringen.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 30 jaar

Hydracure

Deze verzorging combineert hyaluronzuur met Japans bronwater en zal je huid hydrateren, herstellen en beschermen. Een intense verfrissende gelaatsbehandeling voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Aanbevolen voor: gedehydrateerde, trekkerige huid, verandering van seizoenen, tijdens de zwangerschap of na een bevalling, in periodes van extreme stress.

 

Timexpert White

Doelgerichte verzorging om pigmentvlekken en een doffe huid te verzorgen. Voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine. De verschijning van donkere vlekken wordt voorkomen en gecorrigeerd.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 25 jaar

Aanbevolen voor: de huid met huperpigmentatie als gevolg van leeftijd, UV-straling, genetische factoren, hormonale factoren, ...

Discovery Luxury Treatment

Weet jij niet welke gelaatsverzorging te kiezen? Of wens je een verzorging die perfect aansluit bij jouw huid(problemen)?

Boek dan onze Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling voeren we een huidanalyse uit met het huidanalysetoestel zodat we weten wat jouw huid nodig heeft. Op deze manier kunnen we een behandelplan op maat maken. Aansluitend verwennen we jou met de aangepaste verzorging.

Afhankelijk van jouw noden kan je kiezen tussen een Germaine de Capuccini Skin Classic behandeling, een Aquarenew Hydrabrasie behandeling (Discovery Treatment) of een Germaine de Capuccini Sin Expert gelaatsverzorging (Discovery de Luxe treatment)

 • Excel Therapy O2 City Proof

  €89,00
  Preventieve anti-agingtherapie. De huid krijgt een ware zuurstofboost.
 • Timexpert Vit C+ A.G.E.

  €89,00
  Vitamine C voor de doffe huid
 • Timexpert Rides

  €89,00
  Lijntjes en rimpels opvullen.
 • Timexpert Rides Oogverzorging

  €30,00
  In combinatie met een andere verzorging slechts €20,00
 • Hydracure

  €79,00
  Intense verfrissende verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie
 • Timexpert White

  €89,00
  Donkere vlekken en pigmentatie.
 • Discovery Treatment

  €69,00
  Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Germaine de Capuccini Skin Classic verzorging of Aquarenew behandeling
 • Discovery Treatment de luxe

  €89,00
  Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Germaine de Capuccini Skin Expert verzorging
TOP