Germaine de Capuccini Classics

Geniet van een zalige gelaatsverzorging met de kwalitatieve producten van Germaine de Capuccini. Deze huidverbeterende verzorgingen op basis van natuurlijke ingrediënten zijn dermatologisch getest. Ontdek de verschillende lijnen aangepast aan uw noden en voel je als herboren.

Naast de klassieke verzorgingen bieden wij jou ook medisch-esthetische verzorgingen aan. Onze beautybar is uitgerust met professionele apparatuur zoals de Dermalux LED, Aquarenew Hydrabrasie toestel, Dermapen microneedling, Carbon Peeling lasertoestel, DTI-toestel en een huidanalysetoestel. Op deze manier kunnen wij een professionele, kwalitatieve en huidverbeterende aanpak garanderen.

Onze producten zijn niet getest op dieren en zijn allemaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Laat je verwennen en geef je huid de aandacht die ze verdient.

Ligne Options

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren. Deze verzorging wordt aangepast naargelang uw huidtype en wensen: hydraterend, opspannend of zuiverend.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Aanbevolen voor: deze verzorging wordt aangepast aan de noden van jouw huid.

Beauty Infusion

Deze verzorging gaat op een effectieve wijze de huid herstellen waar nodig. Een verzorging die zich aanpast aan de noden van je huid: luminositeit & vitaliteit - hydrateren & verstevigen - voeding & veerkracht.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Aanbevolen voor: deze verzorging wordt aangepast aan de noden van jouw huid.

Royal Jelly

Deze verzorging met koninginnengelei heeft een voedende en herstellende werking die der vermoeide en gestresseerde huid intense vitaliteit geeft. Samen met het Poria-Cocos extract versterkt het de weerstand van de huid tegen externe agressies en alledaagse stress.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Aanbevolen voor: vermoeide huid, droge tot zeer droge huid, rokershuid

Discovery Treatment

Weet jij niet welke gelaatsverzorging te kiezen? Of wens je een verzorging die perfect aansluit bij jouw huid(problemen)?

Boek dan onze Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling voeren we een huidanalyse uit met het huidanalysetoestel zodat we weten wat jouw huid nodig heeft. Op deze manier kunnen we een behandelplan op maat maken. Aansluitend verwennen we jou met de aangepaste verzorging.

Afhankelijk van jouw noden kan je kiezen tussen een Germaine de Capuccini Skin Classic behandeling, een Aquarenew Hydrabrasie behandeling (Discovery Treatment) of een Germaine de Capuccini Sin Expert gelaatsverzorging (Discovery de Luxe treatment)

 • Ligne Options

  €69,00
  Een basisverzorging om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren
 • Beauty Infusion

  €69,00
  Een verzorging die je huid gaat herstellen waar nodig.
 • Royal Jelly

  €69,00
  Intense vitaliteit voor een vermoeide en gestresseerde huid
 • Discovery Treatment

  €69,00
  Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Germaine de Capuccini Skin Classic verzorging of Aquarenew behandeling
 • Discovery Luxury Treatment

  €89,00
  Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Germaine de Capuccini Skin Expert verzorging
TOP