Germaine de Capuccini Classics

Geniet van een zalige gelaatsverzorging met de kwalitatieve producten van Germaine de Capuccini. Deze huidverbeterende verzorgingen op basis van natuurlijke ingrediënten zijn dermatologisch getest. Ontdek de verschillende lijnen aangepast aan uw noden en voel je als herboren.

Onze producten zijn niet getest op dieren en zijn allemaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Laat je verwennen door onze Germaine de Capuccini schoonheidsspecialistes en geef je huid de aandacht die ze verdient.

Ligne Options

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren. Deze verzorging wordt aangepast naargelang uw huidtype en wensen: hydraterend, opspannend of zuiverend.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

So Delicate

Een delicate, kalmerende gelaatsverzorging voor de gevoelige, zeer gevoelige tot reactieve huid. Een hypoallergene verzorging die dermatologisch getest is. Op basis van plantaardige actieve bestanddelen die de huidtolerantie versterken.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Purexpert

Een zuiverende behandeling voor de normale, gemengde, vette en acné huid. De verzorging van onze huid is al vanaf onze jongste jaren een noodzaak. Een dagelijkse verzorging en een regelmatige gelaatsverzorging help het ontstaan van vroegtijdige rimpels te voorkomen. De poriën en de onzuiverheden worden verminderd. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Ideaal voor jongeren en mensen die een schone, zuivere huid wensen.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Hydracure

Hydracure levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Een intense verfrissende gelaatsbehandeling voor onmiddellijke en langdurige hydratatie. Op basis van hyaluronzuur en Japans thermaal bronwater.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 20 jaar

Royal Jelly

Deze behandelingmet koninginnengelei voedt, verstevigt en verhoogt de weerstand van de huid. Externe stress zoals UV stralen, vervuilde lucht, vochtigheid van de omgeving verzwakt de structuur en leidt tot verlies van de weerstand van de huid. De koninginnengelei herstelt dit vermogen voor een buitengewoon mooie huidstructuur. De huid ziet er mooi gevoed uit, is fluweelzacht, compacter en straalt daardoor meer. De stevigheid van de huid wordt hersteld en het ontstaan van rimpels vertraagt, de tekenen van vermoeidheid vervagen.

Aanbevolen leeftijd: alle leeftijden

Discovery Treatment

Weet jij niet welke gelaatsverzorging te kiezen? Of wens je een verzorging die perfect aansluit bij jouw huid(problemen)?

Boek dan onze Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling voeren we een huidanalyse uit met het huidanalysetoestel zodat we weten wat jouw huid nodig heeft. Op deze manier kunnen we een behandelplan op maat maken. Aansluitend verwennen we jou met de aangepaste verzorging. Afhankelijk van jouw noden kan je kiezen tussen een Germaine de Capuccini basisgelaatsverzorging (Discovery Treatment) of een Germaine de Capuccini Timexpert gelaatsverzorging (Discovery Luxury Treatment).

De Discovery Treatment is een gelaatsverzorging waarbij we het crème masker aanpassen aan de noden van jouw huid op dat moment: hydraterend, zuiverend of anti-aging.

De Discovery Luxury Treatment is een gelaatsverzorging waarbij we een level hoger werken. We maken dan gebruik van de Germaine de Capuccini Timexpert verzorgingen. Deze anti-aging verzorgingen spelen perfect in op jouw specifiek huidprobleem en geven prachtige resultaten: rimpeltjes & fijne lijntjes, pigmentvlekken, zuurstofbehandeling, lifting, vitamine C, ... . Afhankelijk van wat er uit de huidanalyse komt, kiezen we samen met jou voor de passende behandeling.

 • Ligne Options

  €55,00
  Een basisverzorging om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren
 • So Delicate

  €60,00
  Voor een delicate en gevoelige huid
 • Purexpert

  €60,00
  Voor de vette, nromaal/gemengde of acné huid
 • Hydracure

  €65,00
  Intense hydratatie voor een gedehydrateerde huid
 • Royal Jelly

  €60,00
  Intense vitaliteit voor een vermoeide en gestresseerde huid
 • Discovery Treatment

  €70,00
  Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Ligne Options gelaatsverzorging
 • Discovery Luxury Treatment

  €85,00
  Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Timexpert gelaatsverzorging
TOP