Dermalux LED Fototherapie

Een behandeling die verjongt, herstelt en revitaliseert.

Dermalux™ LED Fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uitzien.

Dermalux™ is een pijnloze en relaterende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen.

Hoe werkt LED fototherapie?

Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten.

LED Fototherapie maakt gebruikt van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden, ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen.

Hoe veilig is de behandeling?

LED Fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen. Het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan dus bijgevolg de huidcellen niet beschadigen. Dermalux™ is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

Wanneer wordt deze LED ingezet?

Wij gebruiken dit toestel standaard na al onze medisch-cosmetische en skincare expert pro verzorgingen, waardoor wij een nog beter resultaat kunnen garanderen en jouw huid sneller zal herstellen na de behandelingen.

De golflengtes

Dermalux™ LED Blauw

Sterke anti-bacteriële behandeling

Behandelt acné en vlekken zonder irritatie

Voorkomt opstoot van infecties

Normaliseert sebumproductie

UV vrij alternatief voor eczeem, psoriasis en dermatitis

 

De golflengtes

Dermalux™ LED Rood

Vermindert fijne lijntjes en rimpels

Verhoogt de hydratatie

Maakt de huidteint en -textuur gelijkmatig

Kalmeert roodheid en irritatie

Maar grove poriën fijner

Herstelt de glans van de huid

Werkt antibacterieel

 

 

De golflengtes

Dermalux™ LED Onzichtbare IR

 

Geavanceerde anti-aging behandeling

Verstrakt en verstevigt de huid

Vermindert pigmentatie

Vermindert en voorkomt littekens

Vermindert pijn en ontsteking

De golflengtes

Dermalux™ LED Gecombineerde Therapie

 

Voor snellere en betere resultaten laat Dermalux™ toe om gecombineerde lichtbehandelingen te doen om verschillende zaken in één behandeling aan te pakken. Onze huidexperts zullen je adviseren welke behandelcombinatie ideaal is voor uw specifieke behoeften.

Dermalux™ kan ook gecombineerd worden met onze Germaine de Capuccini gelaatsverzorgingen om de resultaten te maximaliseren en te versnellen.

TOP