Microneedling Dermapen

Microneedling is een esthetische behandeling die wordt uitgevoerd met de Dermapen 4. De zeer fijne naaldjes dringen herhaaldelijk door de huid en creëert duizenden microkanaaltjes. Dit stimuleert het natuurlijk genezingsproces van het lichaam en de productie van collageen en elastine. Resultaat is een gladdere, stevigere en gezondere jonger uitziende huid.

Microneedling biedt een antwoord op specifiekere huidproblemen zoals pigmentatie, acné littekens, huidverslapping, rimpels, striemen, littekens, ...

Om de hoogste kwaliteit en het maximum aan resultaat te kunnen bieden, werken wij met het nr 1 merk in microneedling “Dermapen”. De revolutionaire 16 naaldcartridge maakt 1920 microkanaaltjes per seconde. Deze wondjes zijn niet zichtbaar met het blote oog en sluiten zich na 7 minuten dankzij het kwalitatieve HylaActive 3D Sculpting masker dat gebruikt wordt.

Hoe werkt microneedling?

De dermapen maakt verticaal duizenden microwondjes per seconde. We gebruiken een hoogwaardige cocktail aan actieve ingrediënten (die aangepast wordt aan jouw huidprobleem) die dankzij deze kanaaltjes direct naar de juiste huidlaag wordt gebracht.

Het natuurlijk herstel- en wondgenezingsproces in de huid wordt geactiveerd, waardoor de keratinocyten en fibroblasten gestimuleerd worden. Actieve groei- en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan vermenigvuldigen. Die gaan zorgen voor een versnelde collageen en elastine aanmaak.

De huid is hersteld en vernieuwd, nieuw collageen is aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

Voor welke huidproblemen kan microneedling ingezet worden?

– Huidveroudering: verslapte en verouderde huid, fijne lijntjes, rimpels
– Huidverbetering: onzuiverheden, acné, grove poriën, zonbeschadiging, …
– Littekens: acné littekens, hypotrofische/atrofische littekens door brandwonden, straie en striemen
– Pigmentatieproblemen: ouderdomsvlekken, UV-pigmentatie, zwangerschapsmasker, …

Microneedling "Meet & Treat"

Wij nemen graag de tijd voor jou om jouw huidprobleem te bespreken en te bekijken. Voorafgaand aan de microneedling behandelingen is het daarom noodzakelijk om te starten met de “microneedling meet & treat”. Tijdens deze behandeling nemen we 3 foto’s met ons huidanalysetoestel die 10 mogelijke huidproblemen detecteren.

Aan de hand van deze analyse stellen we een behandelingsplan op. We overlopen hoe we jouw huidprobleem kunnen aanpakken met microneedling. Om jouw huid optimaal voor te bereiden op de microneedling kuur (die van start gaat 2 weken na de Meet & Treat), voeren we eerst een Aquarenew hydrabrasie verzorging uit. Als gratis extraatje wordt jouw verzorging afgesloten met een Dermalux LED sessie van 20min.

 • Microneedling Meet & Treat

  €69,00
  Verplichte start voor aanvang van de Microneedling kuur. Intake/Huidanalyse + microneedling behandelplan op maat / Aquarenew + GRATIS Dermalux LED
 • Microneedling incl Dermalux LED

  €119,00
  Microneedling behandeling voor de huid, met gratis LED behandeling twv €30
 • Microneedling Kuur (4 sessies)

  €399,00
  Voor een optimaal resultaat: 4 sessies
TOP