LightSkin Skin Analyzer

Het LightSkin Huidanalysetoestel gaat op basis van 3 foto’s die genomen worden met behulp van 3 soorten licht (RGB, PL en UV) 10 mogelijke huidproblemen  detecteren, dit zowel in de opperhuid als in de onderste huidlagen.

De volgende huidproblemen kunnen gedetecteerd worden:

Poriën - Vlekken - Rimpels - Talg/Acné - Pigmentatie - Vocht/Hydratatie - Huidtextuur - Gevoeligheid - Teint - Zonschade (UV)

Na de huidscan bespreken we samen met jou de analyse en kijken we hoe we jouw huid kunnen helpen verbeteren.

We stellen vrijblijvend een op maat aangepaste gelaatsverzorging of huidverbeteringstechniek voor. Aangezien we gespecialiseerd zijn in huidverbetering en beschikken over verschillende technieken en huidverbeteringstoestellen, kunnen we jou in alle professionaliteit adviseren en ondersteunen.

Maak gerust een afspraak voor een huidanalyse en laat je vrijblijvend adviseren door onze huidexperts.

Discovery Treatment

Weet jij niet welke gelaatsverzorging te kiezen? Of wens je een verzorging die perfect aansluit bij jouw huid(problemen)?

Boek dan onze Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling voeren we een huidanalyse uit met het huidanalysetoestel zodat we weten wat jouw huid nodig heeft. Op deze manier kunnen we een behandelplan op maat maken. Aansluitend verwennen we jou met de aangepaste verzorging. Afhankelijk van jouw noden kan je kiezen tussen een Germaine de Capuccini Skin Classic verzorging of Aquarenew behandeling (Discovery Treatment) of een Germaine de Capuccini Skin Expert verzorging (Discovery Luxury Treatment).

De Discovery Treatment is een gelaatsverzorging waarbij we het crème masker aanpassen aan de noden van jouw huid op dat moment: hydraterend, zuiverend of anti-aging. Of je kan kiezen voor onze huidverbeterende Aquarenew Hydrabrasie behandeling voor een onmiddellijke zuivering en hydratatie van de huid.

De Discovery Luxury Treatment is een gelaatsverzorging waarbij we een level hoger werken. We maken dan gebruik van de Germaine de Capuccini Timexpert verzorgingen. Deze anti-aging verzorgingen spelen perfect in op jouw specifiek huidprobleem en geven prachtige resultaten: rimpeltjes & fijne lijntjes, pigmentvlekken, zuurstofbehandeling, vitamine C, ... . Afhankelijk van wat er uit de huidanalyse komt, kiezen we samen met jou voor de passende behandeling.

  • Discovery Treatment

    €69,00
    Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Germaine de Capuccini Skin Classic verzorging of Aquarenew behandeling
  • Discovery Luxury Treatment

    €89,00
    Huidanalysetoestel + behandelplan op maat + Germaine de Capuccini Skin Expert verzorging
TOP