Cellulite gladstrijken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren.

endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de adipocyten groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %*) en wordt de huid gladder en zachter. 

Verschillende soorten cellulitis

Vochthoudend cellulitis: Het wordt veroorzaakt door de vasthouding van water vanwege een slechte bloed- en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de uitwisseling opnieuw op gang te brengen.

Vetcellulitis: Dit type cellulitis wordt vaak geassocieerd met overgewicht. De natuurlijke afvoer van vetten moet worden gestimuleerd.

Vezelcellulitis: voor lange duur aanwezig, compact en vaak pijnlijk, is het moeilijkste om te verwijderen. Het is essentieel om het weefsel te versoepelen om vezelcellulitis te overwinnen.

De oplossing ... endermologie

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren.

Tegelijkertijd stimuleert de mechanische werking van de behandelingskop de natuurlijke afvoer van vetten en verstevigt het de huid om haar al haar veerkracht en een gladder aspect terug te geven.

De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

Stimulatie langs buiten voor een werking langs binnen

De nieuwe gepatenteerde behandelingskop van LPG® combineert de rol en gemotoriseerde klep met een sequentiële aanzuiging, die samen werken om het weefsel diep te stimuleren en te mobiliseren. Deze combinatie zorgt voor een multidimensionale stimulatie om de verschillende fysiologische mechanismen gelijktijdig te reactiveren.

LPG Endermowear

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

Ontdek LPG

Wens je meer info over LPG Endermologie en wat het voor jou huid kan betekenen? Wil je een op maat gemaakt behandelplan?

Boek dan een "Ontdek LPG" behandeling. Wij luisteren naar jouw verhaal, voeren een endermoscan uit en stellen een behandelplan op.

Intussen krijg je ook een detox behandeling cadeau, zodat je de werking van het LPG toestel ervaart.

Tijdens deze detox behandeling activeren we de bloedsomloop om in te werken op waterretentie en om gifstoffen te draineren: de huid “herademt”. Voor een onmiddellijk dynamisch effect en gevoel van verlichting.

 • Ontdek LPG

  €45,00
  Kennismakingsbehandeling + Endermoscan en behandelplan op maat
 • LOSSE BEURTEN

 • 20min (1 zone)

  €40,00
 • 30min (3 zones)

  €50,00
 • 40 min (4-5 zones)

  €60,00
 • ABONNEMENTEN

 • 10x 20min (1 zone)

  €400,00
  + Gratis Endermowear twv €25
 • 10x 30min (3 zones)

  €500,00
  + Gratis Endermowear twv €25
 • 10x 40min (4-5 zones)

  €600,00
  + Gratis Endermowear twv €25
 • ARRANGEMENTEN

 • VERSTEVIGEN / AFSLANKEN (3 zones)

  €550
  10x 30min (3 zones) + afslankconcentraat (twv €39) + Endermowear (twv €25) + 1 extra sessie (twv €50)
 • VERSTEVIGEN / AFSLANKEN (4-5 zones)

  €675
  10x 40min (4-5 zones) + afslankconcentraat (twv €39) + Body Shaping Cream (€59) + Endermowear (twv €25) + 1 extra sessie (twv €60)
 • ANTI-CELLULITE (3 zones)

  €550
  10x 30min (3 zones) + stop peau d'orange (twv €39) + Endermowear (twv €25) + 1 extra sessie (twv €50)
 • ANTI-CELLULITE 4-5 zones

  €675
  10x 40min (4-5 zones) + stop peau d'orange (twv €39) + Orange Peel Smoothing Complex (€55) + Endermowear (twv €25) + 1 extra sessie (twv €60)
 • HAPPY PREGNANT

  €450
  10x 20min (detox benen) + draining detox serum (twv €55) + Endermowear (twv €25) + 1 extra sessie (twv €40)
 • JONGE MOEDER

  €550
  10x 30min + crème volgens behoefte (twv €55) + Endermowear (twv €25) + 1 extra sessie (twv €50)
 • ZWARE BENEN

  €450
  10x 20min (detox benen) + draining detox serum (twv €55) + Endermowear (twv €25) + 1 extra sessie (twv €40)
TOP