AquaRenew HydraBrasion

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. 

De procedure is snel en eenvoudig en de resultaten zijn fantastisch!

Om het beste resultaat te bekomen, start je eerst met een "droge" diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak.

Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Die reinigt de huid verder en hydrateert ze krachtig. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en maakt ze glad.

 

Hoe voelt een AquaRenew behandeling?

De meeste klanten genieten van een hydrabrasiebehandeling, omdat die de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, zacht en glad maakt.

De AquaRenew hydrabrasieprocedure is hygiënisch, pijnloos, niet-invasie en veilig. De procedure wordt op maat van de speciale noden van jouw huid toegepast. Je voelt geen ongemak en er is geen hersteltijd nodig. Een lichte roodheid kan optreden, afhankelijk van de kracht van de procedure die we voor jouw huid volgen, maar die verdwijnt na maximaal 24u.

Wat zijn de voordelen van de AquaRenew behandeling?

De combinatie van huidexfoliatie met lichte suctie zorgt voor een gezonde en frissere huid. Na de behandeling produceert de basaallaag van de huid nieuwe levende cellen zodat je huid elastischer wordt en een mooiere textuur krijgt.

De AquaRenew behandeling voelt vocht toe aan de huid en hydrateert ze. Zo is de behandeling zeer nuttig wanneer je last hebt van een droge huid.

Na een aantal behandelingen zal je ook merken dat fijne lijntjes verminderen. De AquaRenew behandeling verkleint vergrote poriën en zwarte en witte punten worden verwijderd. Zelfs vlekken door zonneschade verminderen. Je huid zal meer gehydrateerd en zachter aanvoelen.

Zijn er voorzorgen die ik moet nemen om een AquaRenew Hydrabrasie behandeling te ondergaan?

We raden je aan om geen invasieve behandelingen te ondergaan als je een hydrabrasiebehandeling wenst te krijgen. We raden waxen af van 2 dagen voor de behandeling tot 7 dagen na de behandeling.

Je neemt best geen zonnebanksessies tot 1 week na de behandeling. Ook zwemmen in water met veel chloor raden we tot 1 week na de behandeling sterk af.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke huid is anders en het aantal behandelingen hangt af van het soort huidproblemen die behandeld worden. De beste resultaten verkrijg je over het algemeen na een kuur van 3 behandelingen, met daarna onderhoudsbehandelingen om de 4 à 6 weken.

Hoe verzorg ik mijn huid na een AquaRenew behandeling?

De AquaRenew hydrabrasiebehandeling brengt gemakkelijker voedingsstoffen in de huid en verhoogt de microcirculatie. Na de behandeling dringen thuisverzorgingsproducten 4 tot 5 keer gemakkelijker in de huid. Onze huidexperts adviseren je graag over de juiste huidverzorgingsproducten aangepast aan jouw huid.

We adviseren na de behandeling om een beschermingsfactor SPF30 te gebruiken.

  • AquaRenew + LED Fototherapie

    €69,00
    Hydrabrasiebehandeling + Dermalux LED huidherstellend en -verjonging
  • AquaRenew + LED Kuur

    €175,00
    Voor een optimaal resultaat, 3 behandelingen (AquaRenew + LED) in 3 weken. (1x/week)
TOP