Terug lichtere benen

Dankzij de verschillende instellingen van de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de eliminatiefuncties van het organisme te activeren, de circulatie te stimuleren (x3) en de symptomen van waterretentie te verlichten.

endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren. De factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk is aan zout, te strakke kleding of hitte kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

Endermologie ... de oplossing

Dankzij de verschillende instellingen van de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de eliminatiefuncties van het organisme te activeren, de circulatie te stimuleren (x3*) en de symptomen van waterretentie te verlichten.

De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

Stimulatie langs buiten voor een werking langs binnen

De nieuwe gepatenteerde behandelingskop van LPG® combineert de rol en gemotoriseerde klep met een sequentiële aanzuiging, die samen werken om het weefsel diep te stimuleren en te mobiliseren. Deze combinatie zorgt voor een multidimensionale stimulatie om de verschillende fysiologische mechanismen gelijktijdig te reactiveren.

Zwangerschap

Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral ook aanbevolen tijdens de zwangerschap.

LPG Endermowear

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

Ontdek LPG

Wens je meer info over LPG Endermologie en wat het voor jou huid kan betekenen? Wil je een op maat gemaakt behandelplan?

Boek dan een "Ontdek LPG" behandeling. Wij luisteren naar jouw verhaal, voeren een endermoscan uit en stellen een behandelplan op.

Intussen krijg je ook een detox behandeling cadeau, zodat je de werking van het LPG toestel ervaart.

Tijdens deze detox behandeling activeren we de bloedsomloop om in te werken op waterretentie en om gifstoffen te draineren: de huid “herademt”. Voor een onmiddellijk dynamisch effect en gevoel van verlichting.

 • Ontdek LPG

  €45,00
  Kennismakingsbehandeling, endermoscan en behandelplan op maat
 • HEAVY LEGS TREATMENT

 • Heavy legs kuur

  €295,00
  9 + 1 behandeling gratis
 • Heavy legs onderhoudsbehandeling

  €35,00
  Voor een optimaal, blijvend resultaat raden wij onderhoudsbehandelingen aan
TOP