LPG verstevigt de huid

Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

De oplossing ... endermologie

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, stimuleert endermologie® delicaat de huid om de jeugdigheidscellen te ontwaken: de fibroblast. Eenmaal geactiveerd, synthetiseert deze cel opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine om de huid, op een natuurlijke manier, langs binnenuit te verstevigen.

De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

Stimulatie langs buiten voor een werking langs binnen

De nieuwe gepatenteerde behandelingskop van LPG® combineert de rol en gemotoriseerde klep met een sequentiële aanzuiging, die samen werken om het weefsel diep te stimuleren en te mobiliseren. Deze combinatie zorgt voor een multidimensionale stimulatie om de verschillende fysiologische mechanismen gelijktijdig te reactiveren.

LPG Endermowear

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

Ontdek LPG

Wens je meer info over LPG Endermologie en wat het voor jou huid kan betekenen? Wil je een op maat gemaakt behandelplan?

Boek dan een "Ontdek LPG" behandeling. Wij luisteren naar jouw verhaal, voeren een endermoscan uit en stellen een behandelplan op.

Intussen krijg je ook een detox behandeling cadeau, zodat je de werking van het LPG toestel ervaart.

Tijdens deze detox behandeling activeren we de bloedsomloop om in te werken op waterretentie en om gifstoffen te draineren: de huid “herademt”. Voor een onmiddellijk dynamisch effect en gevoel van verlichting.

 • Ontdek LPG

  €45,00
  Kennismakingsbehandeling, endermoscan + een behandelplan op maat
 • FULL BODY TREATMENT

 • Full Body Treatment kuur

  €495,00
  9 + 1 behandeling gratis (3 tot 4 zones worden behandeld)
 • Deluxe Full Body Treatment kuur

  €990,00
  18 + 2 behandelingen gratis (3 tot 4 zones worden behandeld)
 • Full Body Treatment onderhoudsbehandeling

  €55,00
  Voor een optimaal blijvend resultaat raden wij onderhoudsbehandelingen aan (2 tot 3 zones worden behandeld)
 • UNIQUE BODY TREATMENT

 • Unique Body Treatment kuur

  €360,00
  9 + 1 behandeling gratis (1 zone wordt behandeld)
 • Deluxe Unique Body Treatment kuur

  €720,00
  18 + 2 behandelingen gratis (1 zone wordt behandeld)
 • Unique Body Treatment onderhoudsbehandeling

  €40,00
  Voor een optimaal, blijvend resultaat raden wij onderhoudsbehandelingen aan (1 zone wordt behandeld)
TOP